28. jan. 2010

Snart såtid.

På høsten pleier jeg å tusle rundt i hagen og plukke frø fra årets vakreste blomster og ofte blir frøene lagt i en vanlig konvolutt. Jeg kom over disse bildene i bildearkivet mitt, og fikk ideen til å lage små SØTE frøposer. Fint å pusle med når man ikke har tid til å ta frem de store prosjektene. Navnet på planten skrives på baksiden.

5 kommentarer:

 1. De konvoluttene der var bare helt skjønne! :) Trodde ved første øyekast at det var gamle frøposer. :) God helg kjære deg. klem

  SvarSlett
 2. Kjære vene så fantastisk søte de frøposene er!
  Går det an å spørre hvordan du lager dem?
  Blir gøy å starte med såingen, men ennå laver snøen ned her...
  Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Hei,og takk for fine ord fra deg !! Ja,bildene er lagd i to teknikker egentlig....jeg maler på dem,samtidig som jeg bruker servietter,og til slutt laserer jeg dem,derfor blir de brune.....skal liksom se litt gamle ut,da vettu :) Så morsomt å prøve ut nye ting !!! Likte kjempegodt de frøposene du har lagd,jeg lagde sånne for to år siden,men hadde da ikke så nydelige motiv på dem,som det du har !! Kjempefine !!!! Kos deg videre,her skal det lages skrift på flere englebilder.

  SvarSlett
 4. hei og takk for besøket hos meg...veldig koselig at du likte dæ hos mæ...koselig blogg du har,..har scrollet meg ned langs sidene dine..ha en fin fin aften

  SvarSlett
 5. Så smart da og det blir jo egentlig en fin gave å gi bort også???
  Takk for besøket inn hos meg! Alltid kjekt når nye titter innom og spesielt når dere legger igjen en kommentar slik at jeg kan titte innom tilbake igjen:)
  Nå skal jeg se meg litt mer om he rinne hos deg!

  SvarSlett