6. jan. 2010

Puslerier

Litt puslerier på starten av året, er deilig. Har tatt strikkepinnene fatt for å lage meg nye grytekluter, de gamle er utslitt. Sverger til hjemmestrikkede av bomullsgarn, da blir jeg ikke varm på finertupene. Familiens felles almanakk får snart nytt trekk som gjør den dekorativ nok til å ligge fremme. Tiden går alt for fort når jeg koser meg med slikt, men akkurat nå VIL jeg bruke tiden på det. Ute blir det kaldere og kaldere, da er det fint å varme seg på hyggelige ting som dette, synes jeg.

5 kommentarer:

 1. Hei snupp!!
  Innom og ser til!
  Så herlig den boken var da....hva bruker du den til?
  Jeg husker for godt jeg..iallefall vonde ting.så kanskje jeg skulle ha hatt en glemmebok?
  Klem,M

  SvarSlett
 2. Takk for så hyggelige kommentarer fra deg: ) Det gjør meg så glad.

  Du vet jeg elsker boktrekk. Har du laget dette selv? Det var veldig fint

  SvarSlett
 3. Velkommen som følger av bloggen min. Kosleig med nye bloggvenner!! Koselig blogg du har, og den boka der ser jo bare skjønn ut!!

  Ha en fin fin torsdag!!

  Klem Aase

  SvarSlett
 4. Kursene jeg holder er for amatører og andre interesserte. Jeg skal holde kurs i morgen og lørdag på Høgskolen i Akerhus. Kan du, må du gjerne bli med. Det er liten tid, så jeg skjønner at det ikke er lett å få til: )

  Teknikken din er også veldig fin. Flott på lerret som er stivt. Det var en veldig god ide. De jeg lager blir veldig myke.

  SvarSlett
 5. Så du har tittet på ringeputer :) Det er mye lekkert å se. M har valgt ut et nydelig stoff til puta. Så får jeg bare håpe hun blir fornøyd. Flott "bokbind" du har laget. Hmmm kanskje jeg har et oppdrag til deg :)

  SvarSlett