17. aug. 2011

En gammel arkivskuff

Vi samler på mye, og denne arkivskuffen har stått på verkstedet og ventet på å komme til nytte i veldig mange år. Da vi var ferdig med soverommet og smykkehånden hadde fått noe å bære på, trengte jeg et støvfritt sted til hverdagssmykkene mine og min manns slipsnåler og mansjettknapper.
Først fikk skuffene en skikkelig omgang med møbelrens, så
be de behørig vokset for å beskytte og lette rengjøring.

De fine messing håndtakene fikk lov å beholde
den gamle patinaen.

Laget et monogram med forbokstavene våre på
og håper det snart vil gulne litt, for å se litt gammelt ut.
Har noen en idè om hvordan jeg kan få det til, blir jeg glad.

I skuffene har jeg laget skillevegger og holdere
 i linstoff og skumplast.
Noen rom har to lag, for å få plass til mer.
Jeg vil takke alle som tar seg tid til å legge igjen en hilsen. Det forundrer og gleder meg hvor motiverende det er med disse tilbakemeldingene. Så tusen takk, dere er med på å få kreativiteten til å boble.:)
            Farmor

3 kommentarer:

  1. Aller først - tusen takk for loselig og oppmuntrende hilsen hos meg! Og den arkivskuffen ble veldig flott. Du kan gulne papiret med monogram ved å bruke kaffe.Hvis det ikke er vannfast trykk på monogrammet kan du spraye kaffen på og evt. drysse over noen korn med pulverkaffe for å få flekker. Hvis det er vannfast trykk kan du bare dyppe hele lappen i kaffe. La det tørke og gjenta til det er gult nok. Da ser det ekte gammelt ut til slutt =)

    SvarSlett
  2. ...jeg mente koselig og ikke "loselig", hehe.

    SvarSlett
  3. Så lekker den ble. :) En verdig plass til smykker det der. Jeg har ikke savnet den store grana et sekund. Det kan bli felt flere trær her etterhvert :D

    SvarSlett