26. des. 2009

"Hjertet mitt" gledet seg så....

Forventning og kribling i magen, mange turer bort til juletreet. Ja, dagen ble lang for små barnebarn. Lille hjertet til farmor skulle gladelig hoppet over både middag og dessert, og gleden var stor da hun endelig hørte det gikk i gangen. Da hadde hun tittet gjennom vindusglasset mange ganger i håp om å få øye på nissen, og bestefar mente at nå hadde hun ventet mer enn lenge nok.
Nissen ble varmt mottat og hun glemte helt å være sjenert. Hun fortalte nissen et og annet om hvor snill hun hadde vært, og at lillesøster nok ikke hadde vært SÅ grei, for hun skrek så fælt.
Ja, hva er vel julekvelden uten forventning og barnlig glede. Og er du tre år, er det viktig å møte julenissen på julaften og at han forstår at du nok har vært snill.
...og veslesøster tusler rundt og liker jo egentlig ikke nissen i det hele tatt. Så hva gjør vel det om storesøster skrøner til nissen, hun danser rundt i strømpelesten og deler gaver med alle andre

1 kommentar:

  1. Små barns glede blir våre gleder. :) vakkert skrevet om barnebarnas forventninger til julekvelden. Jeg har foresten en utfordring til deg inne på bloggen min. Ta den om du har lyst. :)

    SvarSlett